دیمه نیوز
امروز چهارشنبه ۲۴ مرداد ۱۳۹۷
بورنیک طراحی و پشتیبانی وب سایتبورنیک طراحی و پشتیبانی وب سایتبورنیک طراحی و پشتیبانی وب سایت
  • کد خبر : 54770
  • تعداد نظرات : ۰ نظر
  • تاریخ انتشار خبر : ۱۰ مهر, ۱۳۹۶ - ۱۵:۴۹
  •   

    نظارت بر تهیه و توزیع مواد غذایی نذری در ایام ماه محرم

    حسینیه ها و مساجد شهرستان فیروزکوه با آغاز ماه محرم و شروع فعالیت های مذهبی توسط کارشناسان بهداشت محیط مورد بررسی قرار می گرفت. به گزارش پایگاه خبری دیمه نیوز، با آغاز ماه محرم وضعیت بهداشت محیط حسینیه ها و مساجد و هم چنین ایستگاه های صلواتی شهرستان فیروزکوه مورد بررسی قرار می گرفت. با […]


    حسینیه ها و مساجد شهرستان فیروزکوه با آغاز ماه محرم و شروع فعالیت های مذهبی توسط کارشناسان بهداشت محیط مورد بررسی قرار می گرفت.


    به گزارش پایگاه خبری دیمه نیوز، با آغاز ماه محرم وضعیت بهداشت محیط حسینیه ها و مساجد و هم چنین ایستگاه های صلواتی شهرستان فیروزکوه مورد بررسی قرار می گرفت.

    با برگزاری مراسم های مذهبی و عزاداری و هم چنین تهیه و توزیع غذا و نذورات بازرسان و کارشناسان بهداشت محیط وضعیت بهداشتی حسینیه ها، تکایا، مساجد و ایستگاه های صلواتی را بررسی می کردند؛ با توجه به دستورالعمل هایی که ابلاغ شد بهداشت فردی، بهداشت مواد غذایی، بهداشت ابزار و تجهیزات تهیه و توزیع غذا مورد ارزیابی و بررسی قرار گرفت.

    هم چنین آموزش های لازم در خصوص موارد مذکور به متولیان و خادمین هیات مذهبی داده می شد؛ در تعطیلات عاشورا و تاسوعای حسینی کارشناسان بهداشت محیط بر ایستگاه های صلواتی و مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی نظارت کامل داشته و هم چنین فعالیت های اماکن مذهبی و تهیه و توزیه مواد غذایی نذری در شهر ارجمند و روستای لزور مورد بررسی قرار گرفت.

     


    لینک کوتاه :



    برچسب ها :

  • Alexa Traffic Rank