دیمه نیوز
امروز شنبه ۲۴ آذر ۱۳۹۷
بورنیک طراحی و پشتیبانی وب سایتبورنیک طراحی و پشتیبانی وب سایتبورنیک طراحی و پشتیبانی وب سایت
  • کد خبر : 73389
  • تعداد نظرات : ۰ نظر
  • تاریخ انتشار خبر : ۱۵ مهر, ۱۳۹۷ - ۱۳:۴۴
  •   

    تاکید بر رعایت استاندارد های پاستوریزاسیون در مراکز عرضه لبنیات سنتی

    جلسه ساماندهی واحدهای مجاز و غیر مجاز عاملین توزیع شیر و محصولات لبنی در محل اداره صنعت معدن و تجارت فیروزکوه برگزار گردید. به گزارش پایگاه خبری دیمه نیوز، جلسه ساماندهی واحدهای مجاز و غیر مجاز عاملین توزیع شیر و محصولات لبنی به ریاست کیانی، رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت و با حضور طهماسبی، معاون […]


    جلسه ساماندهی واحدهای مجاز و غیر مجاز عاملین توزیع شیر و محصولات لبنی در محل اداره صنعت معدن و تجارت فیروزکوه برگزار گردید.


    به گزارش پایگاه خبری دیمه نیوز، جلسه ساماندهی واحدهای مجاز و غیر مجاز عاملین توزیع شیر و محصولات لبنی به ریاست کیانی، رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت و با حضور طهماسبی، معاون شبکه بهداشت و درمان شهرستان فیروزکوه، شایان خواه، سرپرست اداره دامپزشکی و عرب، نماینده جهاد کشاورزی برگزار گردید.

    کیانی، رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت، ضمن خیر مقدم به حاضرین جلسه به اهمیت موضوع رعایت موازین بهداشتی در سلامت شهروندان پرداخت و افزود: شیوع بیماری‌های مشترک انسان و دام به سهولت امکان‌ پذیر است و مراکز عرضه لبنیات سنتی هم می‌ بایست مطابق کارخانه‌ های صنعتی استاندارد های “پاستوریزاسیون” را رعایت کنند.

    در ادامه جلسه رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت به موضوعاتی از قبیل چگونگی توزیع شیر، حمل و نقل از طریق خوردروهای یخچال دار با رعایت استاندارد حمل شیر و قیمت های اعلامی آنالیز شده پرداخت که این جلسه پس از بحث و تبادل نظر میان اعضا با تصویب ۱۲ مصوبه به کار خود پایان داد.

    انتهای پیام/


    لینک کوتاه :



    برچسب ها :

  • دسته‌ها