دیمه نیوز
امروز سه شنبه ۲۰ آذر ۱۳۹۷
بورنیک طراحی و پشتیبانی وب سایتبورنیک طراحی و پشتیبانی وب سایتبورنیک طراحی و پشتیبانی وب سایت
  • کد خبر : 73576
  • تعداد نظرات : ۰ نظر
  • تاریخ انتشار خبر : ۱۸ مهر, ۱۳۹۷ - ۱۴:۱۳
  •   

    پلمپ دو واحد از اماکن تهیه، توزیع و عرضه مواد غذایی در فیروزکوه به دلیل عدم رفع نواقص بهداشتی

    دو واحد از اماکن تهیه، توزیع و عرضه مواد غذایی در فیروزکوه به دلیل عدم رفع نواقص بهداشتی پلمپ شدند. به گزارش پایگاه خبری دیمه نیوز، مورخ ۱۷/۰۷/۹۷ در راستای آیین نامه اجرایی دستورالعمل رسیدگی به تخلفات بهداشتی قانون اصلاح ماده ۱۳ قانون مواد خوردنی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی، بازرسان بهداشت محیط یک واحد نانوایی و […]


    دو واحد از اماکن تهیه، توزیع و عرضه مواد غذایی در فیروزکوه به دلیل عدم رفع نواقص بهداشتی پلمپ شدند.


    به گزارش پایگاه خبری دیمه نیوز، مورخ ۱۷/۰۷/۹۷ در راستای آیین نامه اجرایی دستورالعمل رسیدگی به تخلفات بهداشتی قانون اصلاح ماده ۱۳ قانون مواد خوردنی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی، بازرسان بهداشت محیط یک واحد نانوایی و دو واحد پذیرایی بین راهی را بعد از طی مراحل قانونی و صدور اخطاریه پلمپ ۴۸ ساعته جهت خروج مواد فاسد شدنی، به دلیل  عدم رفع نواقص بهداشتی در زمان مقرر پلمب نمودند.

    طبق دستورالعمل فوق اماکنی که اخطاریه های بحرانی و غیر بحرانی دریافت نموده و نواقص بهداشتی خود را رفع ننموده اند یک اخطاریه ۴۸ ساعته جهت خروج مواد فاسد شدنی دریافت می نمایند، طی این ۴۸ ساعت هم چنان  فرصت خواهند یافت نواقص بهداشتی خود را رفع کنند در غیر این صورت واحد مربوطه  پلمپ می گردد و بعد از پلمپ، پرونده تخلفات بهداشتی امکنه جهت اعمال قانون به مراجع قضایی ارجاع داده می شود.

    انتهای پیام/


    لینک کوتاه :



    برچسب ها :

  • دسته‌ها