دیمه نیوز
امروز جمعه ۳۰ فروردین ۱۳۹۸
بورنیک طراحی و پشتیبانی وب سایتبورنیک طراحی و پشتیبانی وب سایتبورنیک طراحی و پشتیبانی وب سایت
  • کد خبر : 83560
  • تعداد نظرات : ۰ نظر
  • تاریخ انتشار خبر : ۱۵ فروردین, ۱۳۹۸ - ۱۱:۰۱
  •   

    تشدید نظارت های بهداشتی بازرسان بهداشت محیط فیروزکوه در برنامه سلامت نوروزی

    هر ساله برنامه مدیریت مهندسی بهداشت محیط در برنامه سلامت نوروزی در سراسر کشور به اجرا در می آید. به گزارش پایگاه خبری دیمه نیوز،  هر ساله با توجه به اهمیت کنترل عوامل محیطی و پیشگیری از اپیدمی بیماری های واگیر دار منتقله از عوامل مذکور به ویژه آب و غذا و کاهش بار بیماری های […]

    هر ساله برنامه مدیریت مهندسی بهداشت محیط در برنامه سلامت نوروزی در سراسر کشور به اجرا در می آید.


    به گزارش پایگاه خبری دیمه نیوز،  هر ساله با توجه به اهمیت کنترل عوامل محیطی و پیشگیری از اپیدمی بیماری های واگیر دار منتقله از عوامل مذکور به ویژه آب و غذا و کاهش بار بیماری های غیر واگیر با کنترل نمک و روغن با هدف نهایی ارتقای سطح سلامت جامعه، برنامه مدیریت مهندسی بهداشت محیط در برنامه سلامت نوروزی در سراسر کشور به اجرا در می آید.

    این برنامه با اولویت نظارت بر مراکز و اماکن حساس و بین راهی و نظارت بر سامانه های آبرسانی، از ۲۰ اسفند ماه سال ۹۷ لغایت ۲۰ فروردین ماه سال ۹۸ با حضور فعال بازرسین بهداشت محیط مجهز به تجهیزات پرتابل سنجش و نمونه برداری از آب، مواد غذایی و سطوح از ۸ صبح تا ۸ شب  در ساعت های اداری و غیر اداری و روزهای تعطیل در سراسر کشور اجرا می گردد.

    در همین راستا کارشناسان بهداشت محیط فیروزکوه نیز بر اساس دستورالعمل واصله و با در نظر گرفتن  موقعیت استراتژیکی شهرستان فیروزکوه و قرار گرفتن در مسیر تهران – شمال که هر ساله با نزدیک شدن به ایام تعطیلات  نوروزی مسافران زیادی از این مسیر تردد می نمایند با حساسیت بیشتری نظارت می نمایند.

    مجتبی بنداد کرمانی، سرپرست شبکه بهداشت و درمان فیروزکوه، در این راستا در گفت و گو اختصاصی با
     پایگاه خبری دیمه نیوز، گفت: از ابتدای شروع طرح برنامه سلامت نوروزی تا ۱۰ فروردین ماه ۴۷۵  مورد بازرسی بهداشتی از مرکز تهیه و توزیع مواد غذایی حساس ، اماکن عمومی و مراکز بین راهی توسط بازرسان بهداشت محیط فیروزکوه انجام گرفت که این نظارت ها منجر به صدور ۳۳ مورد اخطاریه بهداشتی و کشف و معدوم سازی ۴۲۹ کیلوگرم مواد غذایی فاقد شرایط بهداشتی گردید.

    وی در ادامه خاطر نشان کرد: بازرسان بهداشت محیط فیروزکوه با استفاده از تجهزات پرتابل تا کنون  ۵۶۱ مورد سنجش انجام دادند که از این تعداد ۱۴۰ مورد نتیجه سنجش نامطلوب و مغایر استانداردهای بهداشتی بوده است.

    در ادامه افزود: با توجه به اهمیت سلامت آب آشامیدنی طی برنامه ریزی انجام شده ۴۶ بازدید از سامانه های آبرسانی شهری و روستایی بعمل آمده و بازرسان بهداشت محیط با انجام ۶۴۳ مورد کلرسنجی و ۶۳ مورد نمونه برداری سلامت  آب مصرفی را بررسی نمودند.

    مجتبی بنداد کرمانی در پایان اذعان داشت: بازرسان بهداشت محیط فیروزکوه از ابتدای طرح نوروزی تا کنون به ۱۰ شکایت واصله از سامانه ۱۹۰ و شکایت مردمی رسیدگی نمودند و شهروندان و مسافران می توانند با مشاهده تخلفات بهداشتی در اماکن عمومی و مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی با شماره تلفن ۱۹۰ سامانه رسیدگی به شکایات مردمی وزارت بهداشت تماس گرفته و شکایات بهداشتی خود را مطرح کنند تا در اسرع وقت توسط بازرسان بهداشت محیط به آن ها رسیدگی شود.

    انتهای پیام/


    لینک کوتاه :



    برچسب ها :

  • دسته‌ها