پایگاه خبری دیمه نیوز
امروز پنج شنبه ۲۵ مهر ۱۳۹۸
بورنیک طراحی و پشتیبانی وب سایتبورنیک طراحی و پشتیبانی وب سایتبورنیک طراحی و پشتیبانی وب سایت
  • کد خبر : 87212
  • تعداد نظرات : ۰ نظر
  • تاریخ انتشار خبر : ۲۰ مرداد, ۱۳۹۸ - ۱۴:۰۲
  •   

    تولید یش از ۹۰ تن عسل در شهرستان فیروزکوه

    مدیر جهاد کشاورزی شهرستان فیروزکوه از تولید بیش از ۹۰ تن عسل در شهرستان فیروزکوه خبر داد. به گزارش پایگاه خبری دیمه نیوز، رضا فرازی با اعلام این خبر اظهار داشت: مقدار تولید عسل توسط تولید کنندگان شهرستان فیروزکوه در سال جاری تاکنون به بیش از ۹۰ تن رسیده است که این میزان تولید ، حدود […]


    مدیر جهاد کشاورزی شهرستان فیروزکوه از تولید بیش از ۹۰ تن عسل در شهرستان فیروزکوه خبر داد.


    به گزارش پایگاه خبری دیمه نیوز، رضا فرازی با اعلام این خبر اظهار داشت: مقدار تولید عسل توسط تولید کنندگان شهرستان فیروزکوه در سال جاری تاکنون به بیش از ۹۰ تن رسیده است که این میزان تولید ، حدود ۱۷ درصد تولیدات استان را شامل می شود و نشان دهنده اهمیت این شهرستان در تولید عسل در منطقه می باشد.

    مدیر جهاد کشاورزی افزود: در راستای شعار سال (رونق تولید) برنامه های حمایتی از جمله اسکان زنبورها در مناطق مستعد،پرداخت تسهیلات کم بهره ،حمایت از تعاونی زنبورداران و همچنین برگزاری دوره های آموزشی و ترویجی زنبور عسل از اقدامات چهاد کشاورزی فیروزکوه بوده است.

    وی گفت: عسل تنها ماده غذایی است که هرگز فاسد نمی شود و قویترین میکروب ها بیش از ۴۸ ساعت توان مقابله در برابر آن را ندارند.

    وی افزود: تعداد ۶۵ مجوز اسکان در سال ۹۸ جهت زنبورداران بومی و غیربومی شهرستان نیز صادر گردیده است.

    این گزارش حاکی از آن است ، در کشور ما ایران با وجود تولید بالای عسل در انواع گوناگون و منحصر به فرد و در نوع خود بی نظیر، نه فقط از جنبه دارویی به این ماده ارزشمند توجهی نشده، بلکه از نظر مصرف غذایی نیز مورد بی توجهی قرار گرفته است که علت اصلی این امر می تواند عدم شناخت مزایا و ارزشهای دارویی و غذایی آن باشد.

    مهمترین خاصیت عسل، ارزش دارویی آن است که حاوی موادآنتی اکسیدان وآنزیم های آنتی بیوتیک طبیعی می باشد که در درمان بیماری های قلب و عروق و سلامت پوست مفید است.

    همچنین در طب قدیم اهمیت و جایگاه عسل به مراتب بیشتر از زمان حاضر بوده و دانشمندانی همچون بقراط، ابوعلی سینا، ارسطو، فیثاغورس و … بیشتر نسخه های درمانی خود را براساس عسل و موم به بیماران تجویز می کردند.

    سایر خواص دارویی عسل عبارتند از: ضد سرفه، ضد اسهال، خواب آور،رفع کم اشتهایی کودکان، درمان زخم معده، رفع مسمومیت های غذایی، ازبین برنده سنگ کلیه و مثانه، پاک کننده دستگاه گوارش، درمان آب مروارید چشم، دوست کبد و درمان سرماخوردگی است. عسل هضم غذایی را سریع و آسان می کند که پس از هفت دقیقه اثر خود را در بدن نمایان می کند و با توجه به سطح کالری پایین، انرژی بسیار بالایی را برای افزایش ساخت و سازهای بدن فراهم می کند.

    انتهای خبر/


    لینک کوتاه :




  • خبرخوان دیمه نیوز