7 شوال 1441 Friday, 29 May , 2020
0
در راستای اجرای گام دوم مقابله با بیماری کرونا؛

پلمپ ۳ واحد نانوایی به علت عدم رعایت پروتکل های بهداشتی

  • کد خبر : 94566
  • ۰۳ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۰:۱۰
پلمپ ۳ واحد نانوایی به علت عدم رعایت پروتکل های بهداشتی
3 واحد نانوایی به علت عدم رعایت پروتکل های بهداشتی در راستای اجرای گام دوم مقابله با بیماری کووید-19 پلمپ شد.

به گزارش پایگاه خبری دیمه نیوز، در راستای اجرای گام دوم مقابله با بیماری کرونا و لزوم اجرای طرح فاصله گذاری اجتماعی و رعایت پروتکل های بهداشتی و الزامات سلامت محیط و کار در محل های طبخ، فرآوری و عرضه مواد غذایی کارشناسان بهداشت محیط پس از آموزش کامل به متصدیان صنوف با توجه به عدم رعایت پروتکل های مربوطه از قبیل استفاده از لوازم حفاظت فردی، شستشوی صحیح دست ها جهت پیشگیری از بیماری کرونا و مدیریت صحیح پسماند های تولیدی، پذیرش بیش از ظرفیت مشتری و عدم رعایت فاصله گذاری، گندزدایی صحیح ابزار و تجهیزات و سطوح  و … با صدور اخطاریه بهداشتی سه واحد صنفی نانوایی را پلمپ نمودند.

انتهای پیام/*

لینک کوتاه : http://dimehnews.ir/?p=94566

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.