به گزارش پایگاه خبری دیمه نیوز، حجتالاسلام کاظم فتاح دماوندی، امامجمعه دماوند در خطبههای نماز جمعه ضمن توصیه نمازگزاران به تقوای الهی، با اشاره به هفته درختکاری اظهار کرد: حفظ منابع طبیعی مخصوصاً مراقبت و نگهداری درختان و مراتع و مزارع و پرورش گیاهان و کاشت و برداشت محصولات کشاورزی در تعلیمات دینی ما مورد تاکید قرار گرفته و همه ما باید حامی و پشتیبان محیط زیست و منابع طبیعی باشیم و این یک وظیفه انسانی، اسلامی و ملی است.
وی ادامه داد: شهرستان دماوند به دلیل موقعیت جغرافیایی و وجود درختان و گیاهان و آب و هوای خوب یک منطقه ویژه گردشگری است که باید غنیمت بدانیم؛ ما نسبت به نسلهای بعد و فرزندان خود مسئولیم؛ ایجاد جنگلهای جدید باید با همت مردم و مسئولین با جدیت پیگیری و عملیاتی شود؛ هوای پاک در گرو وجود فضای سبز گسترده است؛ باید سرانه فضای سبز را برای هر ایرانی بیشتر کنیم.
خطیب نماز جمعه شهرستان دماوند بیان کرد: وقتی میتوانیم بگوییم عملکرد ادارات منابع طبیعی و جهاد کشاورزی قابل قبول است که در نقشههای هوایی نسبت به قبل، شهر و روستای ما سبزتر شده باشد؛ ایجاد پارکهای پر درخت در هر روستا، فضایی برای تفریح و ورزش خانوادهها و در مواقع بحران، مکانی برای اسکان موقت مردم است؛ از حضرت محمد (ص) پرسیدند بهترین ثروت چیست؟ حضرت فرمود بهترین ثروت کشاورزی است اگر به طور صحیح انجام گیرد و زکات آن داده شود. فرمود: هر مسلمانی که درختی بکارد یا زراعتی کشت کند که از آن پرندگان و انسانها یا حیوانی بخورند، چنین کاری برای او صدقه محسوب میشود.
حجت الاسلام فتاح دماوندی با اشاره به آغاز دهه تکریم و عطر افشانی و غبارروبی مساجد تصریح کرد: چند سالی است که مرسوم شده در دهه آخر ماه معظم شعبان مومنین و مومنات با نظافت ویژه مساجد، به استقبال ماه مبارک رمضان میروند؛ مسجد محل هر کار خیر و مرکز جلب رحمت الهی و پناهگاه مسلمانان و قرارگاه بسیج مردم برای هر کار خیر خواهانهای است؛ تقویت و پشتیبانی مالی از مساجد با سنت وقف و اختصاص قسمتی از اموال در وصیت نامهها، یا بخششهای در حال حیات و زندگی ما قابل انجام است.
وی اشاره داشت: ساخت مسجد در مناطق پرجمعیت فاقد مسجد، توفیق بزرگی است که خداوند نصیب بندگان خاص خود میفرماید؛ خدمت به مسجد و نمازگزاران از افتخارات حضرت ابراهیم و اسماعیل (علیهما سلام) است؛ همه ما باید به هر طریقی که میتوانیم به مساجد خدمت کنیم.
امام جمعه دماوند در ادامه خاطرنشان کرد: سفر رافائل گروسی، مدیرکل آژانس بینالمللی انرژی اتمی و برخی توافقات بین ایران و آژانس، خشم صهیونیستها را برانگیخته است؛ انتظار داریم بیانیه مشترک بین ایران و آژانس، اراده سیاسی غربیها را برای احیای برجام و رفع تحریمها برانگیزد؛ ایران بارها حسن نیت خود را برای تفاهم برد – برد و دو سر سود با طرفهای مقابل در مسئله هستهای ثابت کرده است. این غربیها هستند که باید فریبکاری و سوءظن را کنار بگذارند و آنها باید به امضای خود متعهد باشند. توپ در زمین آنها است.
وی با تاکید بر اینکه تعهد در برابر تعهد است، اظهار داشت: آنها باید پروندههای مفتوح ایران را ببندند و قطعنامه جدیدی در شورای حکام علیه ما تصویب نکنند؛ ما آماده از سرگیری مذاکرات برای رسیدن به توافق نهایی هستیم؛ نوبت اروپا و آمریکا است که اراده سیاسی خود را نشان دهند، البته اگر صهیونیستها بگذارند.
حجت الاسلام فتاح دماوندی با اشاره به سالروز صدور فرمان امام خمینی (ره) برای تأسیس بنیاد شهید انقلاب اسلامی و روز بزرگداشت شهدا بیان کرد: شهادت در راه خدا آرزوی پیامبران و امامان و اولیای الهی است؛ تکریم خانوادههای شهدا و جانبازان و رزمندگان و حافظان امنیت، نه تنها وظیفه بنیاد شهید، بلکه وظیفه همه مردم و همه مسئولان است؛ رسیدگی به مشکلات خانوادههای محترم شهدا و ایثارگران باید در اولویت کاری همه مسئولان قرار داشته باشد.
امام جمعه دماوند افزود: بنیاد شهید سرفصلهای متعددی برای خدمت به افراد تحت پوشش خود دارد که قابل تقدیر است، اما گاهی اوقات گلههایی از خانوادههای ایثارگران به گوش میرسد که ناشی از کافی نبودن خدمات به این فداکاران ایران و اسلام است که باید مورد توجه دولت قرار گیرد.
وی با اشاره به مسمومیت دانشآموزان و تاکید بر دستگیری و محاکمه عوامل این اتفاق، گفت: کسانی که بیگناه ترین و معصومترین اقشار جامعه، یعنی کودکان و نوجوانان را طعمه از اهداف پدیده خود قرار دهند باید به اشد مجازات برسند و هیچ ترحمی به آنها نخواهد شد؛ امنیت دختران و پسران دانش آموز و دانشجو و حفظ سلامتی مردم خط قرمز نظام است؛ با برهم زنندگان امنیت قاطعانه برخورد خواهد شد؛ مجازات عوامل داخلی و خارجی مسمومیتها پشیمان کننده خواهد بود.
انتهای پیام/*